LOVITURĂ GREA PENTRU DINAMO! ÎȘI POATE PIERDE UN JUCĂTOR DE BAZĂ LA IARNĂ - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți

LOVITURĂ GREA PENTRU DINAMO! ÎȘI POATE PIERDE UN JUCĂTOR DE BAZĂ LA IARNĂ

Tensiunile din conducerea lui Dinamo s-au extins și în lotul echipei. Cel mai important jucător din ultimul sezon, Mattia Montini, vrea să plece. La iarnă, atacantul italian intră în ultimele luni de contract. Asta înseamnă că alb-roșii l-ar putea pierde gratis, anunță gsp.

Montini a reușit 13 goluri în ultima stagiune, iar în cea actuală doar trei. Cota sa de piață este de un milion de euro. Salariul actual, de 6.000 de euro, îl nemulțumește însă. Vestea nu le pică deloc bine câinilor. Mai ales după ultimul rezultat din campionat, 1-4 cu Universitatea Craiova.

Următorul joc e programat duminică, de la 19, împotriva lui CFR Cluj. Partida va fi transmisă pe Look Plus. Până atunci, dinamoviștii speră să aibă un nou patron. Negoiță cere un leu, plus 500.000 de euro datorii pentru 51% din acțiunile clubului. Deocamdată nu a găsit un cumpărător, dar nici nu vrea să mai aștepte mult. Fostul finanțator, Cristi Borcea, va ieși din închisoare. Iar fanii speră ca el să revină la un moment dat în conducere. Cu Borcea, Dinamo a luat ultimul titlu, în ediția 2006-2007 a Ligii întâi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine