Ultima oră
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri

Lovitură în Casa Liga 1! Vârful cu goluri în Premier League şi internaţional al unei foste campioane europene a semnat

Superliga Publicat pe 7 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20280377/1/vellios.jpg

Gruparea Academica Clinceni s-a înţeles cu Apostolos Vellios. Atacantul grec a semnat un contract valabil doi ani.

În vârstă de 29 de ani, Vellios a evoluat în cariera sa la Iraklis, Everton (pentru care a marcat trei goluri în Premier League), Blackpool, Lierse, Vestsjaelland, Nottingham Forest, Waasland-Beveren şi Ascoli. El a mai evoluat şi pentru naţionala Greciei în opt meciuri.

"Performanţa echipei din sezonul precedent, dar şi review-urile foarte bune pe care le-am primit de la alţi jucători m-au făcut să aleg Academica Clinceni. Sezonul trecut a fost foarte dificil pentru mine. Mi-am dorit să fiu liber de contract pentru a putea alege cu atenţie.

Este o nouă provocare pentru mine. E prima dată când joc în România. Pentru un atacant este foarte important să înscrie. Şi ca orice atacant în doresc să dau gol în fiecare meci. Voi da totul la antrenament şi la meciuri şi sper să reuşesc să ajut echipa să atingă o poziţie cât mai sus în clasament", a declarat Apostolos Vellios pentru site-ul Academicii Clinceni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele