Ultima oră
Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!” Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!”
BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci
Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum” Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum”
”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte” ”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte”
VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus
Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit” Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit”

Lovitură în plin pentru Dinamo! Negocierile sunt avansate. Salariul de peste 35.000 de euro l-a convins

Dinamo Publicat pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19493293/1/cosmin-contra-dinamo.jpg

Aleix Garcia (23 de ani), mijocaşul care trebuia să ajungă la Dinamo, este foarte aproape să semneze cu Galatasaray! Acesta a primit o ofertă mult mai atractivă din punct de vedere financiar şi este, potrivit presei din Turcia, foarte aproape să semneze acolo. Acum, mai sunt câteva aspecte de pus la punct, dar se pare că sunt detalii minore care vor fi rezolvate foarte repede.

Aleix Garcia, fost mijlocaş la Manchester City şi la Villarreal, a reuşit să joace şi 9 meciuri pentru echipa mare a ”cetăţenilor” şi unul singur pentru Villarreal. A fost sub contract cu Manchester City pentru cinci ani, din 2015 până în această vară. A venit de la Villarreal, pentru 4 milioane de euro, dar în tot acest timp a fost trimis împrumut Girona şi Mouscron.

Mutarea avea şanse de reuşită, doar că jucătorul cerea un salariu fabulos pentru Casa Liga 1, de 35.000 de euro pe lună.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele