Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

Lovitură nimicitoare primită de trei echipe din Casa Liga 1

Superliga Publicat de Emanoil Ursache pe 7 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20541065/1/db96b7b4-66f1-4239-a210-1c86c2251281.jpg

Trei formaţii din Casa Liga 1 primesc o veste extrem de proastă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Academica din Clinceni (locul 16 retrogradabil), FC ”U” Craiova (locul 14 de baraj) şi Gaz Metan Mediaş (locul 13 de baraj) au primit interdicţie la transferuri din cauza datoriilor restante faţă de actualii şi foştii jucători, potrivit GSP.

Medieşenii susţin că au şanse reale să li se ridice interdicţia, deoarece au achitat sumele pentru care au fost sancţionaţi. Optimişti se arată şi oltenii, care l-au adus pe Gabriel Enache, dar riscă să nu îl poată înregistra la LPF. ”UEFA ne-a sancţionat pentru nişte restanţe de acum 10-12 ani la jucători. Eu am însă încredere că vom putea rezolva totul.”, a declarat Marcel Puşcaş, directorul general al oltenilor, pentru sursa citată.

FC ”U” Craiova a dat afară patru fotbalişti

Deşi planează incertitudinea pentru redobândirea dreptului de a achiziţiona fotbalişti noi, formaţia condusă de familia Mititelu a anunţat chiar astăzi (n.a.- vineri), despărţirea de patru fotbalişti, toţi străini care au jucat puţin în prima parte a sezonului: atacantul Hugo Vieira (11 meciuri şi un gol), fundaşul dreapta Mamadou Bagayoko (două meciuri), apărătorul central Pedro Machado (două partide) şi portarul Armin Gremsl (tot două jocuri). ”Fotbal Club Universitatea 1948 a reziliat unilateral contractele cu jucătorii: Hugo Vieira, Mamadou Bagayoko, Pedro Machado şi Armin Gremsl. Mult succes în următoarele provocări!”, a anunţat FC ”U” Craiova pe Facebook.

Situaţia Academicii din Clinceni este mult mai dramatică. ”Lanternei roşii” din Casa Liga 1 i-a fost interzis de către FRF să mai facă transferuri, tot conform Gazetei Sporturilor, până când problemele financiare de la club nu vor fi rezolvate. Dacă informaţia va fi confirmată oficial şi decizia nu se va schimba, trupa care termina stagiunea precedentă pe locul cinci este ca şi condamnată la retrogradare. Pe lângă poziţia din clasament, Academica se mai bazează doar pe 10 jucători, dintre care alţi cinci vor părăsi, cel mai probabil, echipa în următoarele zile. Singura soluţie pentru a alinia un prim 11 va fi, în acest context, utilzarea juniorilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele