Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

Lovitura pregătită de FRF! Jefte Betancor, monitorizat pentru naturalizare

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20548380/1/dinamo-bucuresti-farul-constanta-liga-1-casa-pariurilor-20-12-2021-2.jpg

Anul 2022 ar putea aduce o nouă naturalizare în naţionala României de fotbal, după cea a lui Mario Camora, care a şi debutat, fiind astfel primul străin care a primit cetăţenia românia şi a jucat sub ”tricolor”.

Cei de la Sport.ro scriu că Jefte Betancor, golgheterul la zi din Casa Liga 1 cu 11 reuşite este monitorizat de către oficialii FRF pentru a fi naturalizat. Atacantul ar putea acoperi un post deficitar, care în acest moment nu ar un jucător ce să fie sigur de titularizare.

În compartimentul ofensiv, Mirel Rădoi i-a folosit în ultima perioadă pe George Puşcaş (25 ani / Reading), Denis Alibec (31 ani / Kayserispor), Claudiu Keseru (35 ani / FCSB) şi Jovan Markovici (20 ani / CSU Craiova), dar niciunul nu a strălucit.

În toamna lui 2020 a fost adus în România de FC Voluntari de la Ried (Austria), iar din iulie 2021 a semnat cu Farul. Jefte, în vârstă de 28 de ani a trecut în carieră pe la: Hercules Alicante, Tenerife B, Las Palmas B, San Fernando, Mattersburg sau Vorwaerts Steyr.

  • Atacantul este cotat de Transfermarkt la suma de 1.3 milioane de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri