Ultima oră
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai
Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open

Lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan! Ianis Stoica vrea să semneze cu firma fraţilor Becali

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20485428/1/cs-hunedoara-fcsb-cupa-romaniei-22-09-2021.jpg

În ultima perioadă, Anamaria Prodan a primit tot mai multe lovituri, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. După ce relaţia ei cu Laurenţiu Reghecampf s-a destrămat.

În momentul în care Dennis Man s-a transferat de la FCSB la Parma, s-a creat un scandal imens. Tânărul era impresariat de Anamaria Prodan, dar a rupt contractul cu ea şi a semnat cu firma fraţilor Giovanni şi Victor Becali.

Acum, istoria se poate repeta în cazul fotbalistului Ianis Stoica. Tânărul de 18 ani a impresionat prin jocul său în ultima perioadă, la FCSB. Iar Gigi Becali a dezvăluit în direct la TV faptul că Ianis Stoica este aproape să semneze cu verii săi. 

„M-a sunat Giovanni, mi-a spus: «Gigi, a venit taică-su lui Ianis, că vrea să semneze cu firma noastră. Eşti de acord?» I-am zis: «băi Giovanni, nu mă interesează, nu mă întreba pe mine dacă sunt de acord, n-am nicio treabă, semnează cu cine vrea». Ce scandal? Nu mai am treabă! Nu mă interesează de ea, nu mai vreau să aud”, a declarat Becali la Pro X. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele