Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

LPF nu vrea să amâne meciul Dinamo - Astra! Justin Ştefan: "Dacă ai 13 jucători, trebuie să joci. Pot apela la jucători de la echipa a doua"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 29 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19568747/1/ste.jpg

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a anunţat că nu ia în calcul amânarea meciurilor Dinamo - Astra şi Poli Iaşi - Viitorul, din etapa a 9-a a Ligii 1, deşi au fost depistate mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus. Dacă nu au suficienţi fotbalişti valizi, cluburile pot apela la jucători de la echipele secunde, transmite LPF.

Astra Giurgiu a depistat 15 cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul jucătorilor şi a cerut amânarea meciului cu Dinamo, programat vineri, de la ora 21:00, în direct la Look Sport+.

Astra mai aşteaptă o serie de rezultate, care urmează să fie comunicate în cursul zilei de azi. 

Viitorul a anunţat 9 rezultate pozitive la testele COVID-19, cinci în rândul jucătorilor. Adversara constănţenilor, Poli Iaşi, a depistat un jucător infectat cu noul coronavirus. Meciul de la Iaşi este programat duminică, de la ora 18:00, în direct la Look Sport+.

La FCSB au fost la un moment dat 17 jucători testaţi pozitiv, deci putem vorbi de o situaţie mai grea. A existat o cerere de amânare de la Viitorul, formulată acum două zile, există şi o cerere de la Astra, însă toate aceste cereri vor fi tratate conform dispoziţiilor regulamentare în vigoare, care spun că, în măsura în care ai 13 jucători, dintre care un portar, trebuie să joci.

Cluburile pot apela la acei jucători de la echipa a doua, dacă îi testează, pentru că ei joacă cu echipa a doua în competiţiile organizate de FRF.

În privinţa celor de la Viitorul, deja i-am anunţat în cursul zilei de ieri, am transmis o adresă oficială către club (n.r. - că meciul cu Poli Iaşi se dispută). În cursul acestei zile, vom mai culege date legate de situaţia de la Astra şi vom reveni şi acolo cu o adresă, dar, repet, în acest moment nu am constat o imposibilitate de a avea 13 jucători, dintre care un portar, pe foaia de joc”, a spus Justin Ştefan la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele