Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

LPF schimbă strategia de luptă contra COVID-19. Singura condiţie care trebuie îndeplinită de cluburi pentru a putea juca

Superliga Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19450401/1/ste.jpg


Justin Ştefan, Secretarul General al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunţat, joi, schimbarea protocolului sanitar în Casa Liga 1.
 
La finalul unui sezon dus foarte greu la capăt din cauza apariţiei testelor pozitive la COVID-19 la mai multe echipe, opinia unanimă din fotbalul românesc este că protocolul medical al campionatului trebuie schimbat, pentru a evita situaţii precum cea în care a ajuns Dinamo, care şi-a amânat nu mai puţin de cinci meciuri.
 
Este, evident, şi poziţia LPF, care vrea ca din stagiunea următoare să meargă pe protocolul impus de UEFA, cel care spune că echipele vor juca meciurile, dacă au cazuri de COVID-19, dar fără fotbaliştii infectaţi şi cu cel puţin 12 jucători de câmp şi un goalkeeper pe foaia de joc: "Urmează ca la începutul săptămânii următoare să avem o întâlnire cu reprezentanţii instituţilor guvernamentale în vederea schimbării anumitor dispoziţii din protocolul actual. Vrem să urmăm protocolul UEFA: cine e testat pozitiv se izolează, cine e testat negativ îşi continuă activitatea şi clubul joacă meciul, cu condiţia ca pe foaia de joc să aibă minimum 13 jucători, dintre care un portar. Sperăm ca săptămâna viitoare să avem o rezoluţie favorabilă din partea Ministerului Sănătăţii şi a Ministerului Tineretului şi Sportului", a declarat Secretarul General al forului condus de Gino Iorgulescu, joi, după Adunarea Generală a LPF.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele