Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

LPF şi MTS s-au pus de acord! Revin fanii pe stadioane la meciurile din Liga 1. Justin Ştefan: "Regulile propuse de noi asigură protejarea sănătăţii"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20008140/1/ste.jpg

Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunţat că există un acord cu Ministerul Tineretului şi Sportului pentru revenirea spectatorilor pe stadioane la meciurile din Liga 1. LPF îşi asuma respectarea unor reguli, iar dacă acestea vor fi încălcate se va reveni la meciurile fără spectatori.

Accesul fanilor va fi permis în luna aprilie, iar stadioanele vor fi deschise la o capacitate de numai 30%.

Competiţiile sportive din România se desfăşoară fără spectatori în tribune din primăvara anului 2020 din cauza pandemiei de coronavirus.

"Ne-am întâlnit astăzi cu ministrul Eduard Novak. Ne-a asigurat că avem sprijinul lui pentru deschiderea stadioanelor. Urmează să avem discuţii cu domnii Arafat şi Voiculescu în perioada imediat următoare, sens în care vom trimite solicitări oficiale către IGSU şi Ministerul Sănătăţii.

Le vom demonstra acestor domni că regulile propuse de noi asigură protejarea sănătăţii oamenilor şi, împreună cu liderii de galerii, ne vom asuma respectarea acelor reguli, în caz contrar urmând a accepta ideea de a se reveni asupra deciziei de deschidere a stadioanelor.

Le vom cere să înceteze imediat orice formă de discriminare în raport cu fanii din fotbalul românesc şi să asigure un tratament egal al sportului în raport cu alte activităţi de divertisment precum spectacolele, cinematografele, restaurantele etc. Este inacceptabil ca industria sportului să fie tratată diferit în raport cu alte industrii. Familia sportului românesc s-a trezit şi nu va permite nimănui ca sportul şi fanii săi să nu fie respectaţi", a scris Justin Ştefan pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele