Ultima oră
VIDEO | Monopostul lui Leclerc, distrus într-un accident la antrenamentele de la GP-ul Arabiei Saudite. Pilotul nu are probleme de sănătate VIDEO | Monopostul lui Leclerc, distrus într-un accident la antrenamentele de la GP-ul Arabiei Saudite. Pilotul nu are probleme de sănătate
VIDEO | Academica Clinceni - Dinamo, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay. Deschidere de scor în minutul 33 VIDEO | Academica Clinceni - Dinamo, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay. Deschidere de scor în minutul 33
Florinel Coman, refăcut pentru meciul FCSB – UTA Florinel Coman, refăcut pentru meciul FCSB – UTA
Focar de coronavirus la OCS Lille: sunt infectaţi aproximativ 30 de angajaţi
Focar de coronavirus la OCS Lille: sunt infectaţi aproximativ 30 de angajaţi
Anunţ surprinzător de 1 decembrie, în presa din Turcia! Galatasaray intenţionează să-l transfere pe Florin Tănase de la FCSB. UPDATE: Ultimele noutăţi  Anunţ surprinzător de 1 decembrie, în presa din Turcia! Galatasaray intenţionează să-l transfere pe Florin Tănase de la FCSB. UPDATE: Ultimele noutăţi
VIDEO | România - Iran 39-11. Debut facil la turneul final din Spania umbrit de accidentarea gravă a Oanei Borş VIDEO | România - Iran 39-11. Debut facil la turneul final din Spania umbrit de accidentarea gravă a Oanei Borş

Lucas Hernandez răsuflă uşurat. Fotbalistul lui Bayern a scăpat de închisoare

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20444714/1/her.png

Justiţia spaniolă a acceptat recursul depus la avocaţii fotbalistului Lucas Hernandez, care risca o pedeapsă de şase luni de închisoare cu excutare, informează lequipe.fr.

Hernandez a fost condamnat în 2018 pentru nerespectarea unui ordin de distanţare într-un caz de violenţă conjugală.

"Considerăm că recursul trebuie admis şi că executarea pedepsei privative de libertate aplicată lui Lucas François Bernard Hernandez trebuie suspendată", a indicat în decizia sa tribunalul superior de justiţie din Madrid, în ajunul termenului stabilit de către instanţele de judecată pentru intrarea voluntară în închisoare a jucătorului echipei Bayern Munchen.

Potrivit Reuters, pedeapsa va fi suspendată timp de patru ani, atât timp cât acesta nu comite o nouă infracţiune în perioada respectivă, şi include o amendă de 96.000 de euro, a adăugat instanţa.

În februarie 2017, când era jucător de la Atletico Madrid, Hernandez a fost condamnat la 31 de zile de muncă în folosul comunităţii pentru că şi-a agresat iubita de atunci. Totodată, i s-a dat fotbalistului un ordin de restricţie, care îl împiedica să se afle la mai puţin de 500 de metri de ea. De asemenea, prietena jucătorului a fost condamnată la 31 de zile de muncă în folosul comunităţii, pentru că aceasta i-a zgâriat maşina cu cheia şi a lovit prima.

Ulterior, ei s-au căsătorit, iar Hernandez a fost arestat pentru încălcarea ordinului de distanţare atunci când s-a întors în Spania din luna de miere, în luna iunie a aceluiaşi an.

În vârstă de 25 de ani, fundaşul născut la Marsilia, dar format la Atletico Madrid, are 29 de selecţii la echipa naţională a Franţei.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele