Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!”

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19420068/1/san.jpg

Fostul fotbalist al naţionalei României, Lucian Sânmărtean a participat la o acţiune a Federaţiei Române de Fotbal, prin care oficialii vor să promoveze Cupa României.

Sânmărtean, care de-a lungul carierei s-a remarcat la FC Vaslui şi FCSB a povestit unul din cele mai importante momente pe care le-a trăit în această competiţie. Este vorba despre finala din 2010, pe vremea când juca la moldoveni, care au cedat la penalty-uri, în faţa celor de la CFR Cluj.

„Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire. Eram un tip introvertit, erau foarte multe discuţii în vestiar şi auzeam tot felul de chestii. Reuşeam să îmi atrag antipatia din partea antrenorilor şi jucătorilor. Am făcut o repriză foarte bună, dar nu eram mulţumit de ce se discuta la pauză şi m-am dat accidentat, am zis că mă doare piciorul. Lăcătuş (n.a - antrenor la FC Vaslui la acel moment) a simţit că nu vreau să mai joc. Ştia că ceva nu e în regulă”, a declarat Sânmărtean.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele