Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Luis Suarez, în mijlocul unui scandal uriaş! Atacantul uruguayan e acuzat că şi-a "aranjat" examenul pentru cetăţenia italiană

Barcelona Publicat pe 22 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19488695/1/suarez.jpg

Luis Suarez este acuzat că şi-a "aranjat" examenul pentru cetăţenia italiană, iar autorităţile au demarat o anchetă, anunţă Gazzetta dello Sport.

Dorit de Juventus, Luis Suarez avea nevoie de paşaport italian pentru a se transfera la campioana Italiei, întrucât este jucător extracomunitar. Uruguayanul a susţinut examenul pentru paşaportul italian, la Universitatea din Perugia. Între timp, mutarea a picat, iar Luis Suarez se confruntă cu acuzaţii grave.

Atacantul Barcelonei este acuzat că ar fi primit răspunsurile înainte de susţinerea examenului la limba italiană. Suarez a trecut testul, care ar fi durat 30 de minute, în loc de două ore, atât cât durează în mod normal. Mai mult, nota ar fi fost acordat înainte ca uruguayanul să susţină examenul.

Luis Suarez, blocat la Barcelona

Luis Suarez mai are un an de contract cu FC Barcelona, însă nu face parte din planurile noului antrenor, Ronald Koeman. Atacantul uruguayan vrea nouă milioane de euro pentru a "rupe" contractul cu catalanii, care sunt dispuşi să îi ofere această sumă doar în cazul în care primesc bani în schimbul său. După ce a ratat transferul la Juventus, uruguayanul este dorit acum de Atletico Madrid, dar echipa din capitala Spaniei nu vrea să plătească în schimbul său.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele