Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

Luka Jovic a vorbit despre transferul ratat la Real Madrid. ”Am fost ghinionist. Accidentările mi-au luat din avânt, iar pe plan personal nu m-am putut adapta”

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19931353/1/jovv.jpg

Luka Jovic are şansa se îşi relanseze cariera. Real Madrid l-a cedat sub formă de împrumut în Bundesliga, la Eintracht Frankfurt. Sârbul a mai evoluat la acest club în perioada 2017-2019, când a reuşit un număr impresionant de 36 de goluri în 75 de apariţii.

De altfel, Frankfurt este clubul care l-a lansat în fotbalul mare şi care l-a propulsat către ”galactici”, unde nu a reuşit să se impună, deşi a fost adus ca fiind un viitor star.

Sârbul a explicat motivele pentru care perioada petrecută la Madrid nu i-a priit absolut deloc.

"La Madrid am fost ghinionist. Accidentările mi-au luat din avânt, iar pe plan personal nu m-am putut adapta. Sunt recunoscător pentru revenirea la Frankfurt, am fost primit extraordinar. Sunt norocos pentru şansa de a mă fi antrenat zi de zi alături de cie mai buni jucători din lume. La Madrid am câştigat multă experienţă şi mă consider un jucător mai bun.

În ciuda faptului că nu am avut continuitate pe teren, rămân cu multe lucruri pozitive de la Madrid. Zidane şi Hutter sunt doi antrenori fenomenali. Zidane e foarte bun, dar e mai simplu pentru mine să comunic cu Adi în engleză, pentru că nu vorbesc fluent în spaniolă. Acest tip de detaliu contează enorm pentru mine.

Problemele mele la Madrid au avut de-a face cu timpul foarte puţin pe care l-am avut la dispoziţie pe teren, în meciurile oficiale. Nu e niciodată uşor într-o echipă ca Real Madrid, unde stilul este diferit şi presiunea mereu foarte mare. De aceea este foarte bine că am putut reveni la Frankfurt. Nu vreau să privesc spre viitor deocamdată, la revenirea la Real Madrid, sunt concentrat pe ce am de făcut aici. Vreau să fiu apt să joc pentru 90 de minute. Nu mai am ce să demonstrez nimănui, ştiu că sunt un jucător bun şi oricine mă va urmări îşi va da seama că aşa e", a încheiat Luka Jovic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele