Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Lumea crypto acaparează fotbalul! Lazio, pe urmele celor de la CFR Cluj. Suma imensă pe care o vor încasa

Lazio Publicat de Răzvan Cîrceag pe 20 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/20437131/1/fb9-wrdwqaetanb.jpg

Una dintre cele mai mari şi importante platforme de schimb valutar pentru criptomonede a devenit sponsorul oficial al celor de la SS Lazio. CFR Cluj este sponsorizată de o altă platformă imensă, rivală, eToro. 

Înţelegerea dintre Binance şi Lazio este valabilă pe doi ani de zile, cu opţiune de prelungire încă un an, şi se învârte în jurul a 30 de milioane de euro. 

Ce înseamnă asta pentru fanii lui Lazio

Pe lângă asta, afacerea vine şi cu beneficii imense pentru fanii echipei. Binance a anunţat şi „Lazio Fan Token”, iar achiziţionarea unui astfel de token se poate face doar pe platforma lor. Preţul iniţial de achiziţie a unuia va fi de un dolar, dar în funcţie de performanţele echipei şi transferuri, poate creşte exponenţial. 

Fanii care vor deţine aşa ceva vor avea posibilitatea de a vota în cadrul clubului, de a avea un cuvânt de spus în privinţa transferurilor, precum şi acces la diferite recompense şi beneficii.

Leo Messi, implicat puternic în lumea crypto 

Manchester City şi PSG sunt alte cluburi importante care au lansat tokeni pentru fanii lor. Cel al parizienilor a avut o creştere de 300% şi a înregistrat un preţ de 61,23 dolari în momentul în care Leo Messi s-a transferat pe Parc des Princes.  

La sfârşitul verii, Leo Messi şi-a lansat propria colecţie de NFT-uri, denumită „Messiverse”. NFT-urile pot fi considerate nişte obiecte de artă-crypto. Concret, toate creaţiile sunt unice şi nu pot exista copi, asemenea unui tablou renumit. Toate aceste creaţii crypto poartă o semnătură digitală unică.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Lazio

Ultimele articole Toate articolele