Ultima oră
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Lumea tenisului suferă! Antrenorul Serenei Williams, apel pentru jucătorii slab clasaţi în ATP şi WTA

Tenis Publicat pe 8 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19328736/1/moura.jpg

Antrenorul Serenei Williams, francezul Patrick Mouratoglou, a făcut un apel către forurile din tenis pentru susţinerea jucătorilor clasaţi mai slab, care sunt cei mai afectaţi de oprirea circuitelor profesioniste din cauza pandemiei de coronavirus.

"Este timpul să ne gândim la aceşti jucători şi să îi ajutăm, mai întâi în viitorul imediat, apoi pe termen lung. Aş dori să văd că ATP, WTA, ITF şi Grand Slam-urile se adună împreună (chiar şi virtual) pentru a încerca să găsească o soluţie acceptabilă. Cu toţii avem încredere în aceste organisme, care au puterea de a proteja economia tenisului.

Mi-ar plăcea să văd aceste foruri spunând stop. Nu mai putem lăsa deoparte jucătorii mai slab clasaţi. Nu este corect. Tenisul are nevoie de schimbare. Să folosim acest timp liber pentru a începe o discuţie", a scris Mouratoglou, pe Instagram.

ATP şi WTA au hotărât suspendarea turneelor de tenis până la 13 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a venit imediat după anunţul anulării turneului de la Wimbledon (29 iunie - 12 iulie), al treilea grand slam al anului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele