Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Luptă la baionetă pentru semnătura lui Cavani: 3 super-echipe îi vor

Ligue 1 Publicat pe 27 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19345668/1/cavani.jpg

Faptul că Edinson Cavani (33 de ani) va pleca de la PSG în vară e 100% sigur, dar nu este certă următoarea destinaţie. Pe urmele atacantului se află mai multe echipe importante, iar ultima intrată pe fir este şi cea mai tentantă. Cavani este dorit de Inter Milano, dar în lupta pentru semnătura lui se mai află şi Atletico Madrid.

Cavani ar putea ajunge şi pe alt continent în vară, după ce îi expiră contractul cu PSG. Atacantul este dorit în Argentina, de Boca Juniors, unde este aşteptat să formeze cuplu în atac cu Carlos Tevez.

Din declaraţiile lui Jorge Bermudez, director sportiv al celor de la Boca, se înţelege faptul că atacantul şi-a dat deja acordul pentru transfer. Acesta spune că este doar o chestiune de timp până când fotbalistul va semna contractul. ”Venirea lui Cavani se va realiza curând şi va ajuta foarte mult clubul”, a precizat oficialul. Dar decizia atacantului s-ar putea schimba, după interesul arătat de Inter.

200 de goluri în 301 meciuri pentru PSG

Cavani se află la sfârşitul aventurii la Paris Saint-Germain, dar asta nu l-a împedicat să intre cu adevărat în istoria clubului parizian. Atacantul din Uruguay a reuşit o performanţă incredibilă pentru campioana Franţei. În partida cu Bordeaux, câştigată de PSG cu 4-3, Cavani a marcat şi a ajuns la 200 de goluri pentru PSG, în 301 de meciuri. Astfel, este primul fotbalist din istoria clubului care trece de această bornă.

Dintre golurile marcate de Cavani, 138 au fost în Ligue 1, 30 în UEFA Champions League şi 32 în Cupa Franţei şi Cupa Ligii Franţei. El joacă la PSG din 2013, atunci când a fost cumpărat de la Napoli pentru 64 de milioane de euro, un record la acea vreme pentru campionatul francez.

De la Ibrahimovic, până la Neymar şi Mbappe, Cavani a făcut parteneriat cu fiecare vedetă pe care a avut-o PSG în perioada recentă şi niciodată nu s-a oprit din marcat, însă acest lucru se va întâmpla la finalul acestui sezon. Contractul lui Cavani cu PSG expiră, iar atacantul mai este dorit de echipe precum Atletico Madrid, Chelsea sau Inter Miami, în MLS. De aceea, posibilitatea unui transfer la Boca Juniors nu este foarte mare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele