Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

”M-am gândit la moarte”. Gasperini a contactat COVID-19 şi s-a simţit foarte rău în timpul meciului, dar a preferat să rămână pe bancă

Champions League Publicat pe 31 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19377544/1/gasperini.png

Meciul dintre Atalanta şi Valecia este considerat momentul în care coronavirusul a fost contactat de mii de oameni. Partida desfăşurată în Italia s-a jucat cu spectatori, iar la acea vreme nu se luaseră măsuri de siguranţă pentru a opri răspândirea virusului. Antrenorul Atalantei, Gian Piero Gasperini, a recunoscut că după acel moment s-a simţit foarte rău. A contactat COVID-19 şi a trecut prin momente cumplite.

Chiar şi în timpul partidei a avut o stare rea, dar nu a dat semne că ar avea probleme, dorind să termine pe bancă meciul. ”M-am gândit la moarte. M-am simţit rău cu o zi înainte de meciul cu Valencia, iar în ziua meciului, la prânz, am fost şi mai rău. Dacă vă uitaţi la imagini, puteţi vedea că nu am arătat deloc bine pe bancă. Era 10 martie. Următoarele două nopţi nu am dormit bine. Nu am avut febră, dar nu m-am simţit bine.

La fiecare două minute trecea câte o ambulanţă, un spital fiind chiar lângă terenul de antrenament. Zici că eram în război! Noaptea mă gândeam ce mi se va întâmpla dacă merg în acel spital. Mi-am zis că nu pot pleca acum, mai am multe de făcut. Era un fel de glumă pentru a mă înveseli, dar chiar m-am gândit la asta. Apoi, pe 14 martie, am avut cel mai greu antrenament din ultimii ani. Am stat o oră pe bandă şi am alergat 10 kilometri. M-am simţit puternic, a fost minunat!”, a declarat Gian Piero Gasperini, într-un interviu publicat în La Gazzetta dello Sport.

Pandemia de COVID-19 a afectat foarte multe persoane în Italia. A fost una din ţările cel mai puternic lovite, iar în punctul critic anunţa peste 1.000 de decese pe zi. Acum, ca şi România, Italia a mai lăsat din restricţii, dar cetăţenii nu păstrează normele de distanţare socială. Specialiştii anunţă că este posibil ca un nou val să lovească ţara în viitorul apropiat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri