Ultima oră
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga
Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra! Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra!
Rotaru s-a reorientat rapid, după tratativele eşuate cu Rădoi: vrea un fost antrenor de la FCSB! Rotaru s-a reorientat rapid, după tratativele eşuate cu Rădoi: vrea un fost antrenor de la FCSB!
Angelescu vrea să preia tot clubul Rapid! "Celălalt acţionar nu mai vine cu niciun ban" Când va fi numit noul antrenor Angelescu vrea să preia tot clubul Rapid! "Celălalt acţionar nu mai vine cu niciun ban" Când va fi numit noul antrenor
Pablo Cortacero promite din nou! Data la care a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor şi la cât se ridică mărirea de capital anunţată Pablo Cortacero promite din nou! Data la care a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor şi la cât se ridică mărirea de capital anunţată
Încă o amânare! Hotărârea luată de jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului de Cupă cu Viitorul Încă o amânare! Hotărârea luată de jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului de Cupă cu Viitorul

"Mă tem că ăsta e finalul!" Rivaldo, anunţ devastator pentru Barcelona

Barcelona Publicat pe vineri, 11:32
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19623440/1/rivaldo.jpg

Balon de Aur în 1999 şi fost jucător la Barcelona între 1997 şi 2002, Rivaldo pare convins că experienţa lui Lionel Messi pe Camp Nou se apropie de final, iar acesta va fi ultimul sezon al argentinianului în tricoul catalanilor.

Legendarul fotbalist brazilian spune că Barcelona nu are aproape niciun atu în negocierile cu Messi, în condiţiile în care catalanii nu pot concura din punct de vedere financiar cu celelalte echipe interesate de Messi, iar Leo ar putea fi convins doar de performanţele echipei din acest sezon, fiind însă greu de crezut că Barcelona poate concura cu şanse reale la câştigarea Ligii Campionilor.

Astfel, Rivaldo se aşteaptă ca din vara lui 2021 Messi să reprezinte culorile altui club.

"Va fi dificil să se mai ajungă la o înţelegere cu Messi pentru prelungirea contractului, Barcelona având o marjă foarte mică pentru creşterea salariului său.

Cu siguranţă Messi va avea pe masă oferte mai bune de la alte cluburi şi el oricum a încercat deja să părăsească clubul la finalul sezonului trecut. Nu văd vreo variantă prin care conducerea noastră să-l facă să se răzgândească.

În opinia mea Messi mai poate fi convins doar câştigarea Ligii Campionilor, LaLiga sau ca Ronald Koeman să facă echipa să joace un fotbal minunat în acest sezon.

Din păcate, cred că acesta va fi ultimul său sezon la Barcelona
", a scris Rivaldo într-un editorial publicat de Betfair.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele