Ultima oră
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”

"Mă tem că ăsta e finalul!" Rivaldo, anunţ devastator pentru Barcelona

Barcelona Publicat pe 20 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19623440/1/rivaldo.jpg

Balon de Aur în 1999 şi fost jucător la Barcelona între 1997 şi 2002, Rivaldo pare convins că experienţa lui Lionel Messi pe Camp Nou se apropie de final, iar acesta va fi ultimul sezon al argentinianului în tricoul catalanilor.

Legendarul fotbalist brazilian spune că Barcelona nu are aproape niciun atu în negocierile cu Messi, în condiţiile în care catalanii nu pot concura din punct de vedere financiar cu celelalte echipe interesate de Messi, iar Leo ar putea fi convins doar de performanţele echipei din acest sezon, fiind însă greu de crezut că Barcelona poate concura cu şanse reale la câştigarea Ligii Campionilor.

Astfel, Rivaldo se aşteaptă ca din vara lui 2021 Messi să reprezinte culorile altui club.

"Va fi dificil să se mai ajungă la o înţelegere cu Messi pentru prelungirea contractului, Barcelona având o marjă foarte mică pentru creşterea salariului său.

Cu siguranţă Messi va avea pe masă oferte mai bune de la alte cluburi şi el oricum a încercat deja să părăsească clubul la finalul sezonului trecut. Nu văd vreo variantă prin care conducerea noastră să-l facă să se răzgândească.

În opinia mea Messi mai poate fi convins doar câştigarea Ligii Campionilor, LaLiga sau ca Ronald Koeman să facă echipa să joace un fotbal minunat în acest sezon.

Din păcate, cred că acesta va fi ultimul său sezon la Barcelona
", a scris Rivaldo într-un editorial publicat de Betfair.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele