Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Macedonia de Nord vrea să uite rapid meciul de debut la EURO 2020. Angelovski: "Suntem dezamăgiţi. Adversarii au profitat de greşelile noastre"

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 13 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20244347/2/rps2317.jpg

Austria a debutat cu o victorie la EURO 2020, 3-1 cu Macedonia de Nord, pe Arena Naţională din Bucureşti. Pentru Macedonia de Nord a fost prima partidă şi primul gol înscris la un turneu final. Selecţionerul macedonean Igor Angelovski s-a declarat dezamăgit de erorile comise de apărare.

Stefan Lainer (18’), Michael Gregoritsch (78’) şi Marko Arnautovic (89’) au înscris pentru Austria, în timp ce Goran Pandev (28’) a marcat pentru Macedonia de Nord.

La prima participare la un turneu final, Macedonia a înscris primul gol la un Campionat European, prin căpitanul Goran Pandev (37 de ani, 321 de zile).

Goran Pandev (Genoa) a devenit al doilea cel mai vârstnic marcator la un Campionat European. Atacantul a debutat pentru Macedonia de Nord în 2001, la 17 ani.

Meciul a fost urmărit de peste 9.000 de spectatori pe Arena Naţională.

"Suntem dezamăgiţi, bineînţeles, ca de fiecare dată când pierdem un meci. Asta a fost prima partidă a noastră la un turneu final. Consider totuşi că am jucat bine. Au fost şi momente mai slabe, iar adversarii au profitat de greşelile noastre. Însă sunt mândru de echipa mea. Pentru că au fost momente în care am controlat şi noi jocul, iar când scorul era 1-1 Nikolov a avut o şansă foarte mare... dar nu am reuşit să dăm gol şi să preluăm conducerea cu 2-1. Din punctul meu de vedere golul al doilea al Austriei a reprezentat cheia acestui meci. Dar mai avem două meciuri şi trebuie să nu mai repetăm greşelile de azi.

Ştiam că întâlnim o echipă care aleargă foarte mult, iar la 1-1 am decis să jucăm ceva mai defensiv ca să nu le lăsăm prea multe spaţii. Sunt fericit pentru Pandev că a reuşit să marcheze, însă în următorul meci trebuie să fim mai concentraţi pentru a obţine ce ne propunem. Aş vrea să le mulţumesc suporterilor, atmosfera pe care au creat-o a fost impresionantă. Îmi pare foarte rău că nu am reuşit să le oferim un rezultat pozitiv. Sper să facem asta în următoarea partidă. Începem să pregătim confruntarea cu Ucraina", a spus Igor Angelovski, la conferinţa de presă.

Următoarele partide din cadrul Campionatului European găzduite de Arena Naţională din Bucureşti sunt: Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00), ambele în Grupa C.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele