Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Magnificul Havertz şi golul care duce ”farmaciştii” la un punct de Dortmund. Freiburg - Leverkusen 0-1

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19376677/1/levv.jpg

  • Freiburg - Bayer Leverkusen 0-1 (Havertz 54)

 

Prologul etapei cu numărul 29 din Bundesliga a adus o victorie uriaşă pentru Bayer Leverkusen, în deplasarea de la Freiburg, în direct pe Look Sport HD.

Partida nu a fost una spectaculoasă, ba din contră, acalmia a fost cuvântul de ordine, prima repriză nu a consemnat nici măcar o ocazie periculoasă.

Golul izbăvirii a venit în minutul 54, când Bailey a driblat doi adversari şi i-a pasat tânărului Havertz, care şi-a arătat din nou maiestria, punctând dintr-un unghi foarte închis, ba mai mult, în momentul şutului se afla în cădere. A fost a 11-a reuşită stagională pentru tânăra speranţă a fotabalului german, în actuala stagiune.

Finalul nu a mai adus goluri, atacurile firave ale gazdelor au fost respinse fără emoţii de defensiva adversă, care a controlat impecabil jocul. În urma acestui rezultat, Bayer Leverkusen urcă pe locul 3, cu 56 de puncte, cu unul mai puţin decât Borussia Dortmund, care are însă un meci mai puţin jucat, iar următorul adversar va fi Padeborn, codaşa Bundesligii, într-un duel în care cele 3 puncte par facile.

Freiburg rămâne pe un liniştitor loc 8, fără speranţe de Europa League, dar fără griji de retrogradare.

 

Echipele de start:

Freiburg: Schwolow - Gunter, Heintz, Lienhart, Kubler (66 Gulde) - Grifo (75 Kwon), Holer (75 Waldschmidt), Koch (75 Frantz), Sallai (66 Schmid) - Petersen, Holer

Leverkusen: Hradecky - Tah, Bender, Dragovic - Amiri, Baumgartlinger, Aranguiz, Sinkgraven (62 Alario) - Wirtz (85 Paulinho), Havertz (66 Diaby), Bailey (85 Tapsoba)

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele