Ultima oră
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”

Maguire a fost exclus de la naţională, după ce a fost arestat în Grecia

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 25 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19461601/1/magg.jpg

Căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire, a fost găsit vinovat după incidentul în urma căruia a fost arestat în Mykonos, relatează bbc.com.

El a fost găsit vinovat pentru lovituri repetate, tentativă de mită, violenţă împotriva unui angajat public şi insulte. Pedeapsa este una extrem de dură: 21 de luni de închisoare, la care fotbalistul va face recurs.

 Gareth Southgate l-a convocat iniţial pentru partidele cu Danemarca şi Islanda, din Liga Naţiunilor. În urma sentinţei, căpitanul lui United a fost scos din lotul pentru cele două partide.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri