Ultima oră
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”

Mai bine mai târziu decât niciodată! Reacţia lui Ionuţ Radu, după primul meci oficial la Inter. ”Sunt împreună cu mulţi campioni şi muncesc ca să ajung ca ei”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20171219/1/ad05zdjmnzc0zdy3ndi3yzi1mgq4ztg1ztg0ymq5n2ewma-thumb.jpg

Internazionale Milano, care a câştigat deja campionatul Italiei, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, Sampdoria, într-un meci din etapa a 25-a, în care Ionuţ Radu a jucat o repriză. El a intrat pe teren în minutul 46 şi a bifat primul meci după mai bine de un an în tricoul proaspetei campioane a Italiei.

Învingătorii au marcat prin Gagliardini (4'), Sanchez (27', 37'), Pinamonti (62') şi Martinez (70' - penalty). Pentru Sampdoria a înscris Candreva, în minutul 35.

„Ştiam şi nu ştiam că voi intra în acest mci. Era ceva în aer, presimţisem ceva, eu am fost mereu pregătit. Sunt de mult timp aici şi sper să am ocazia să joc mai mult.

Aşa că nu a fost un an rău. Aşteptam de mult timp acest moment. Dar sunt împreună cu mulţi campioni şi muncesc ca să ajung ca ei.

Cred că am progresat în ultima vreme, am fost impresionat de ambiţia şi dorinţa de luptă, esenţiale la acest nivel”
, a declarat portarul român, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele