Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Malele, în atenţia celor mai bune echipe din Casa Liga 1. CFR Cluj, FCSB şi Craiova, pe urmele atacantului

CFR Cluj Publicat pe 15 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20064526/1/rps0314.jpg

Cephas Malele (27 de ani) este unul dintre cei mai buni atacanţi din Casa Liga 1. Deşi joacă la FC Argeş, promovată vara trecută din Liga 2, vârful s-a făcut imediat remarcat şi a început să atragă atenţia echipelor care formează podiumul primei divizii, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Deşi acestea păreau doar zvonuri, neconfirmate de conducătorii cluburilor mai sus aminitite, acum principalul sponsor al Piteştenilor, Viorel Tudose, a recunoscut interesul celor mai importante echipe din Casa Liga 1.

Malele a fost, este şi va fi jucătorul lui FC Argeş. Într-adevăr, CFR, Steaua şi Craiova îl vor, îi fac joc de glezne, dar la FC Argeş tentativa este de a deveni una dintre forţele campionatului. Şi aşa va fi. Nu ne gândim la câştiguri financiare pe termen scurt şi mediu, avem bani suficienţi să îl ţinem pe Malele. Probabil că cel târziu mâine se va semna contractul cu el. Malele este un jucător pe care noi l-a descoperit în toamnă.

Se antrena singur, bine, cu antrenor personal prin Portugalia. A înţeles atunci că FC Argeş i-a întors o mână, urmează ca acum el să reîntoarcă serviciul. 100% va semna cu FC Argeş, nu există niciun dubiu. Avem o ofertă pe Malele, dar nu discutăm despre acest lucru. Fotbalistul va pleca de la FC Argeş fără niciun fel de reţetă financiară, peste 1 sau 2 ani. Campionatul viitor îl veţi vedea tot în alb-violet. Va semna o prelungire pe doi ani”, a declarat Viorel Tudose la GSP live.

Africanul a reuşit 10 goluri în 20 meciuri jucate în Casa Liga 1 pentru trupa piteşteană şi e considerat motorul ofensiv şi principalul arhitect al revenirii de senzaţie a fostei lanterne roşii. Rapid, tehnic, bun finalizator, Malele mai are contract până în vară cu FC Argeş, dar, momentan, nu a semnat o nouă înţelegere.

Craiova, prima interesată de Malele 

Sesizând potenţialul vârfului, oltenii vor să-l convingă să semneze încă de acum, gratis, şi să ajungă pe Ion Oblemenco în vară. Asta pentru că, în lipsa lui Koljic, Nistor şi Cicâldău au rămas fără un vârf eficient, care să le transforme în gol pasele decisive.

Malele a fost una dintre cele mai inspirate achiziţii ale acestui sezon din Casa Liga 1, fiind luat de FC Argeş din Portugalia, de la Oliveirense.

Eu zic ca e un jucător de FCSB, de CFR sau de alte echipe importante. Nu cred că va mai rămâne la FC Argeş, la ce a arătat până acum”, a declarat Sabău la Fotbal Look despre Malele, iar Daniel Stanciu a continuat laudele:

Poate să continue şi la FC Argeş, dar să vedem. Are un salariu măricel. A primit o ofertă şi mai bună acum, dar a demonstrat că merită. Mulţi de acolo îl privesc ca pe o afacere de viitor, plus că poate să îndeplinească obiectivele clubului”.

FOTO: SPORT PICTURES 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele