Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Man, de la sac cu bani, la pagubă. Gigi Becali a cerut un preţ colosal şi a rămas fără oferte

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19442505/1/bg.jpg

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că îl va vinde pe Dennis Man într-un campionat puternic, pentru suma de 15 milioane de euro.

Norwich a fost interesată de fotbalist, dar din cauza preţului prea mare totul a căzut. A urmat apoi oferta venită din Olanda, de la Feynord.

Anamaria Prodan a declarat că este în negocieri avansate cu gruparea olandeză, dar totul s-a blocat, din cauza preţului, iar Becali nu este dispus să cedeze absolut deloc.

”Şansele ca Dennis Man să plece de la FCSB rămân în continuare mari. Potrivit soccernews.nl, Feyenoord este noua echipă care atentează la mijlocaşul bucureştenilor şi ar putea oferi destul de uşor suma solicitată de Gigi Becali, de 12 milioane de euro”, a afirmat impresara jucătorului lui FCSB.

Olandezii au decis să se retragă de la masa negocierilor. Dar totuşi, Becali consideră că este că sumele cerute sunt realiste şi că este conştient de noţiunile de marketing.

”Cu Man nu mai e nimic, nu mai avem niciun fel de ofertă, niciun fel de negociere, nimic. Eu tatonez şi fac piaţa, fac numele. 15 milioane, 15 milioane, Man, Man, Coman, Man. Să se facă piaţa, să se ştie suma.

Daca aşa sunt ei. Nu vezi că toţi nebunii aşa sunt? Toată lumea marketing, marketing, Na, mă, vă dau marketing!”, a declarat Becali, la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele