Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Man, deloc afectat de ratarea transferului în Serie A. ”Mă simt foarte bine aici, cresc meci de meci şi important e să rămânem uniţi până la final şi să luăm campionatul”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19894891/1/man.jpg

FCSB dovedeşte şi în 2021 că are cel mai bun joc ofensiv din Liga 1. Echipa antrenată către Toni Petrea a câştigat meciul de pe Arena Naţională cu Astra Giurgiu, scor 3-0, în direct pe Look Sport+. Golgheterii campionatului, Dennis Man şi Florin Tănase, au înscris în ultimul sfert de oră de joc.

Dennis Man este fericit că formaţia sa a început cu dreptul. ”Perla” lui Becali a declarat că nu se gândeşte la transfer, deşi a fost foarte aproape de a merge în Serie A, la Parma, dar totul a căzut din cauza preţului mult prea mare cerut de patron.

Man a mai fost curtat în pauză de iarnă de mai multe echipe, dar nimic nu s-a concretizat şi este dorni să rămână la echipă şi în vară să obţină titlul mult visat.

"Am început bine anul, suntem fericiţi. Am întâlnit o echipă care s-a apărat foarte bine. Până la urmă, am reuşit să pătrundem şi să marcăm. Sunt 3 puncte care ne dau încredere şi mergem mai departe. Pe undeva e normal, cu trecerea timpului, să intri într-o panică, vezi că pătrunzi foarte greu, nu poţi să ajungi la poartă.

Ne bucurăm că am reuşit să facem asta până la urmă şi am mai pus 3 puncte în clasament. Nu e nicio competiţie între noi, mă bucur că marchează. Sper ca atunci când marchez eu să marcheze şi Tănase. Ne bucurăm unul pentru celălalt când avem reuşite şi asta e tot ce contează. Încerc să las la o parte ce să scrie, să mă concentrez pe ce am de făcut pe teren. Când va veni momentul să fac pasul următor, sper să fiu pregătit din toate punctele de vedere.

Mă simt foarte bine aici, cresc meci de meci şi important e să rămânem uniţi până la final şi să luăm campionatul. Nu ştiu nimic de tatonări, nu prea m-au interesat aceste lucruri. Doar să mă pregătesc foarte bine.

Nu vreau să vorbesc despre cantonament, noi am încercat să ne antrenăm cât mai bine. Nu e problema noastră, cred că persoanele din conducere vă pot răspunde. Normal, era programat amicalul încă de la Bucureşti"
, a declarat Man, după succesul cu Astra.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele