Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Man, Moruţan şi Coman, out de la FCSB? Contextul în care cei 3 pleacă pe bani puţini

Superliga Publicat pe 24 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19313913/2/fcsb.jpg

Gigi Becali apreciază că toate echipele din Liga 1 trebuie să reducă salariile la jumătate, pentru a trece cu bine peste pandemia de coronavirus. FCSB oferă, poate, cele mai mari salarii din România şi, dacă nu reduce din remuneraţiile jucătorilor, riscă să aibă pierderi importante.

Becali ar fi în stare să renunţe la jucătorii cu salariile mari, chiar dacă e vorba de cei mai buni de la echipă, de Coman, Man şi Moruţan.

Trebuie ca toate salariile să fie la jumătate. E stare de urgenţă, caz de forţă majoră. Cum să stea în picioare contractul unui jucător? E criză! Eu spun ce pot eu să fac, eu dacă nu fac asta, închid. Dau jucătorii, vorbesc cu Gică Hagi să îi dau pe Coman, Man, Moruţan.

Şi trebuie ca echipele să fie lăsate să renunţe la maximum trei jucători în perioada asta. Trebuie să dai drumul la transferuri. Renunţi la trei jucători şi le plăteşti o sumă până când îşi găsesc echipă. Jucătorii pot să trăiască şi cu 1.000 de euro pe lună, nu doar cu 15.000”, a declarat Gigi Becali la ProX.

FCSB este pe locul 2 în play-off-ul Ligii 1, sub CFR Cluj, dar peste Universitatea Craiova. Până acum, s-au jucat doar două etape din grupa pentru deciderea campioanei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele