Ultima oră
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-1, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-0, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-1, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-0, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

Man şi Coman, la super ofertă! Cât cere Becali pe perlele sale: "Îi dau şi cu atât!"

Superliga Publicat pe 6 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19326508/1/gigi-becali-florinel-coman.jpg

Gigi Becali spune că pandemia de coronavirus l-a făcut să-i reevalueze pe Dennis Man şi Florinel Coman, cei doi jucători ai FCSB pentru care visa să obţină sume uriaşe în eventualitatea unui transfer.

Becali era convins în urmă cu câteva luni că cei doi se vor vinde cu peste 20 de milioane de euro, însă acum spune că e dispus să-i vândă pe cei doi la jumătate din preţul cerut iniţial.

Pentru Dennis Man există interes din Anglia şi Olanda, în timp ce de Florinel Coman s-au interesat formaţii din Italia şi americanii de la Orlando City.

"Am cerut pe Man 20 de milioane. Dacă mi-ar da acum 10 milioane, l-aş da, sincer zic. Cer 15, dar dacă mi-ar da 10, l-aş da. Vă zic vouă secretele mele. Dacă aş negocia cu ei, cer 15. E adevărat că te descurajează puţin, nu mai ai curajul să negociezi aşa. Cel mai bine e să aştepţi până în vară, când încep transferurile.

Am dat pentru Man în Anglia, la două echipe, că se poate negocia pentru 15 milioane de euro. Dacă mi-ar da 10 milioane, îl dau. La Coman am dat în America, pentru 9 milioane de euro, 60%
", a spus Becali, la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele