Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Man şi Mihăilă pot rămâne fără antrenor. Enzo Maresca, în pericol după şase meciuri consecutive fără succes în Serie B

Stranieri Publicat pe 25 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20442281/1/em.jpg


Seria de şase meciuri consecutive fără succes în Serie B îi pune postul în pericol lui Enzo Maresca (41 de ani), care poate fi concediat de Parma după meciul cu Cittadella, programat joi.
 
Învinsă duminică de Reggina, scor 2-1, echipa românilor Man şi Mihăilă ocupă doar locul al 15-lea în al doilea eşalon italian, cu zece puncte în primele nouă etape, iar situaţia grea a echipei poate duce la măsuri extreme. Conform cotidianului Tuttosport, board-ul condus de patronul american Kyle Krause se gândeşte, deja, la posibilitatea de a-l concedia pe fostul mijlocaş central italian pe care l-a numit antrenor la startul acestei stagiuni. Iar partida cu Cittadella, de joi, se poate dovedi decisivă:
 
"Parma nu a câştigat de şase meciuri, s-a îndepărtat de vârful clasamentului şi postul lui Enzo Maresca e în pericol. Meciul următor, joi, cu Cittadella, poate fi decisiv", scriu jurnaliştii italieni de la Tuttosport.
 
Fără succes de pe 12 septembrie, când câştiga cu 4-0 pe terenul lui Prodenone, "cruciaţii" au alunecat pe locul al 15-lea în clasament, la egalitate co Como, având cu zece puncte mai puţin decât liderul Pisa, echipa lui Marius Marin. Totuşi, diferenţa faţă de Perugia şi Frosinone, echipele care ocupă ultimele două locuri care duc în play-off-ul de promovare, e de doar patru puncte.
 
În etapa a zecea, Man, Mihăilă şi Buffon se vor deplasa pe terenul celor de la Cittadella, echipă care a adunat 13 puncte în primele nouă runde.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele