Ultima oră
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”

Man United se repliază, după ce transferul lui Jadon Sancho a intrat în impas. Pe cine vor să aducă "diavolii"

Manchester United Publicat pe 23 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19459161/1/brooks.jpg

Manchester United este interesată de transferul lui David Brooks, de la Bournemouth, anunţă presa engleză.

Conform The Express, conducerea clubului de pe Old Trafford a pregătit planul B, în cazul în care nu reuşesc să îl transfere pe Jadon Sancho. Este vorba despre extrema dreaptă a celor de la Bournemouth, David Brooks.

Cum transferul lui Jadon Sancho pare tot mai improbabil, Man United şi-a reorientat atenţia către Brooks, care a marcat un gol, în nouă apariţii pentru Bournemouth, care a retrogradat din Premier League.

Kinglsey Coman şi Douglas Costa, de la Bayern Munchen, respectiv Juventus Torino, sunt de asemenea alternative pentru Man United la transferul lui Jadon Sancho.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri