Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Manchester City a cheltuit o avere pentru a-l achiziţiona pe Jack Grealish de la Aston Villa

Manchester City Publicat pe 5 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20343051/1/tw-man-city.jpg

Clubul Manchester City a anunţat, joi, că a obţinut serviciile fotbalistului Jack Grealish, de la Aston Villa, jucătorul semnând un contract valabil şase ani.

“Sunt incredibil de fericit că am venit la Manchester City. City este cea mai bună echipă din ţară, cu un antrenor considerat cel mai bun din lume. Este un vis devenit realitate să fiu parte a acestui club. În ultimele zece sezoane au câştigat constant trofee majore.

Pep, prin venirea sa aici, i-a dus la următorul nivel şi fotbalul jucat de această echipă este cel mai atractiv din Europa. Să joc pentru Pep şi să învăţ de la el va fi ceva special şi ceva ce şi-ar dori orice jucător de top”, a declarat fotbalistul.

Potrivit BBC, Manchester City l-a achiziţionat pe Grealish în schimbul sumei record de 100 de milioane de lire sterline.

Grealish a jucat în 213 meciuri pentru Aston Villa în ultimele opt sezoane. El a înscris 32 de goluri şi a reuşit 43 de assist-uri.

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele