Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Manchester City a intrat şi ea în cursa pentru David Alaba

Bayern Munchen Publicat pe 9 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19964774/2/david-alaba.jpg

David Alaba este în atenţia mai multor cluburi mari ale Europei, printre care şi Real Madrid şi Barcelona, de care se ştia deja. Însă, mai nou fundaşul austriac este dorit şi de o altă formaţie de top, Manchester City! Pep Guardiola le-a cerut şeicilor transferul apărătorului, mai ales că poate fi luat liber de contract.

El îşi termină înţelegerea cu Bayern Munchen, dar echipa care îl vrea trebuie să îi plătească un salariu consistent. Aceasta nu este o problemă pentru Manchester City, care poate să achite oricând bani mulţi jucătorilor pe care îi vrea, aşa cum s-a întâmplat, de altfel, şi în ultimii ani.

Alaba, dorit şi de Barcelona

Barcelona vrea să schimbe mai mulţi jucători în vară şi e pusă pe fapte mari. Vrea să aducă mai muţi fotbalişti de top, trei mai exact, pe care îi poate lua la super preţ. Al treilea a fost convins deja să semneze cu catalanii.

Sergio Aguero (32 de ani) este pe final de contract cu Manchester City. Înţelegerea îi expiră în vară, este aşadar în ultimele şase luni de contract, şi poate semna cu oricine. Aceste şanse sunt mari, pentru că ”cetăţenii” nu-l mai vor pe atacantul argentinian, care este deja în atenţia mai multor echipe.

David Alaba este cel mai important fotbalist care poate fi luat liber de contract în această perioadă. Fundaşul austriac a primit nenumărare oferte de câteva săptămâni, dar se pare că s-a oprit asupra uneia. Presa din Spania anunţă clar că Alaba este dorit şi Barcelona.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele