Ultima oră
Notele lui Banciu | Necruţător la adresa lui Dan Petrescu, Dennis Man şi Florinel Coman. "Fotbaliştii ăstia care se cred superiori sunt o glumă proastă a societăţii" Notele lui Banciu | Necruţător la adresa lui Dan Petrescu, Dennis Man şi Florinel Coman. "Fotbaliştii ăstia care se cred superiori sunt o glumă proastă a societăţii"
VIDEO | Încă un pas greşit pentru Real Madrid. Echipa lui Zidane a scos un punct pe final, cu Real Sociedad VIDEO | Încă un pas greşit pentru Real Madrid. Echipa lui Zidane a scos un punct pe final, cu Real Sociedad
EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bălgrădean după venirea lui Arlauskis? Dulca: ”Cred că Edi va discuta cu ei şi aşa va face” EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bălgrădean după venirea lui Arlauskis? Dulca: ”Cred că Edi va discuta cu ei şi aşa va face”
VIDEO | Edi Iordănescu, marele susţinător al arbitrilor, după ce a primit două penalty-uri. "Am pus prea mult la zid arbitrajul. Trebuie să le dăm încredere" VIDEO | Edi Iordănescu, marele susţinător al arbitrilor, după ce a primit două penalty-uri. "Am pus prea mult la zid arbitrajul. Trebuie să le dăm încredere"
VIDEO | Visul frumos s-a terminat pentru FC Argeş! Prepeliţă: "Nu facem o tragedie. Caracterele se văd şi după o înfrângere" VIDEO | Visul frumos s-a terminat pentru FC Argeş! Prepeliţă: "Nu facem o tragedie. Caracterele se văd şi după o înfrângere"
EXCLUSIV | Aici s-a jucat soarta meciului CFR Cluj - FC Argeş. Momentul decisiv: ”Jucătorii abuzau de driblinguri” EXCLUSIV | Aici s-a jucat soarta meciului CFR Cluj - FC Argeş. Momentul decisiv: ”Jucătorii abuzau de driblinguri”

Manchester City a intrat şi ea în cursa pentru David Alaba

Bayern Munchen Publicat pe 9 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19964774/2/david-alaba.jpg

David Alaba este în atenţia mai multor cluburi mari ale Europei, printre care şi Real Madrid şi Barcelona, de care se ştia deja. Însă, mai nou fundaşul austriac este dorit şi de o altă formaţie de top, Manchester City! Pep Guardiola le-a cerut şeicilor transferul apărătorului, mai ales că poate fi luat liber de contract.

El îşi termină înţelegerea cu Bayern Munchen, dar echipa care îl vrea trebuie să îi plătească un salariu consistent. Aceasta nu este o problemă pentru Manchester City, care poate să achite oricând bani mulţi jucătorilor pe care îi vrea, aşa cum s-a întâmplat, de altfel, şi în ultimii ani.

Alaba, dorit şi de Barcelona

Barcelona vrea să schimbe mai mulţi jucători în vară şi e pusă pe fapte mari. Vrea să aducă mai muţi fotbalişti de top, trei mai exact, pe care îi poate lua la super preţ. Al treilea a fost convins deja să semneze cu catalanii.

Sergio Aguero (32 de ani) este pe final de contract cu Manchester City. Înţelegerea îi expiră în vară, este aşadar în ultimele şase luni de contract, şi poate semna cu oricine. Aceste şanse sunt mari, pentru că ”cetăţenii” nu-l mai vor pe atacantul argentinian, care este deja în atenţia mai multor echipe.

David Alaba este cel mai important fotbalist care poate fi luat liber de contract în această perioadă. Fundaşul austriac a primit nenumărare oferte de câteva săptămâni, dar se pare că s-a oprit asupra uneia. Presa din Spania anunţă clar că Alaba este dorit şi Barcelona.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele