Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Manchester City l-a transferat pe Kayky, de la Fluminense. Cât a costat afacerea

Manchester City Publicat pe 23 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20135634/1/manchseter-city.jpg

Manchester City a anunţat transferul unui tânăr jucător brazilian de 17 ani, de la echipa Fluminense. Este vorba de aripa Kayky, care va rămâne însă la Fluminense până la finalul sezonului. City nu a precizat valoarea tranzacţiei, dar potrivit presei din Anglia, mutarea se învârte în jurul a 10 milioane de euro.

Însă, clubul brazilian mai păstrează 20% dintr-un viitor transfer, dar şi alte bonusuri în funcţie de performanţele acestuia pentru ”cetăţeni”. La numai 17 ani, Kayky a jucat în acest sezon nouă meciuri pentru Fluminense, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă, potrivit Transfermarkt.

Suntem bucuroşi să confirmăm că am ajuns la un acord cu Fluminense pentru viitorul transfer al lui Kayky. Tânărul atacant va rămâne în Fluminense până la sfârşitul sezonului brazilian”, a anunţat Manchester City.

Manchester City s-a retras din Super Liga Campionilor

Echipele care iniţial voiau să participe la Super Liga Europei continuă să se retragă din proiect. Recent a venit rândul italienilor de la Inter Milano să iasă din competiţia care nici măcar nu a început. Iniţial, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Tottenham, AC Milan şi Atletico Madrid au spus şi ele ”pas”.

În plin scandal legat de proiectul independent al unei Super Ligii Europei, UEFA a aprobat, luni, noul format al Ligii Campionilor, valabil din 2024, care prevede creşterea numărului de echipe participante de la 32 la 36, informează lequipe.fr.

UEFA nu a dat înapoi şi Comitetul executiv al forului a adoptat, luni dimineaţă, noua formulă a LC, chiar dacă doisprezece mari cluburi europene ameninţă să creeze o Supe Ligă aproape închisă. Viitorul Ligii Campionilor se va baza pe 36 de cluburi la început (în loc de 32), împărţite în patru urne de câte nouă echipe, pentru a juca un fel de mini-campionat.

Cele patru ţări ”mari” din fotbalul european (Anglia, Spania, Germania şi Italia) păstrează patru echipe calificate automat. Franţa (în prezent a cincea naţiune europeană) va avea trei locuri garantate (faţă de două), ceea ce pretindea de mult timp, în timp ce câştigătoara LC şi cea a Ligii Europa din sezonul anterior vor fi calificate automat.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele