Ultima oră
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”

Manchester City, plângere oficială la Sky Sports după o declaraţie a lui Roy Keane. Ce a spus legenda lui United despre Kyle Walker

Manchester City Publicat pe 16 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/19595721/1/leee.jpg

Roy Keane e recunoscut pentru modul liber în care îşi exprimă opiniile, iar ultima ieşire a fostului căpitan al lui Manchester United i-a înfuriat pe şefii rivalei Manchester City.

Cetăţenii s-au plâns postului Sky Sports, unde Keane este analist, pentru declaraţiile făcute de fostul mijlocaş cu ocazia derby-ului Manchester City - Liverpool, scor 1-1, din Premier League.

Mai exact, este vorba de modul în care Keane a caracterizat prestaţia fundaşului Kyle Walker, care a comis un penalty din care Salah a deschis scorul.

Când a fost întrebat cum a reuşit Mane să obţină acel penalty, Keane a răspuns: "Pentru că joacă împotriva unui idiot (n.r. cu referire la Walker)", după care a adăugat "(Walker) E un accident de maşină, face constant acest tip de greşeli şi e pedepsit cum trebuie pentru ele".

Conform Daily Mail, Sky Sports a refuzat să comenteze pe seama incidentului, dar a precizat că toţi analiştii sunt prezenţi în studio pentru a exprima "opinii personale".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele