Ultima oră
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”

Manchester City şi-a numit noul antrenor secund. Legătura specială cu Guardiola

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/19383472/1/pep1.jpg

Guardiola a rămas fără antrenor secund încă din luna decembrie, când Mikel Arteta a plecat la Arsenal, unde a preluat postul de antrenor principal.

Înlocuitorul acestuia va fi Juanma Lillo, care de curând şi-a ancheiat un angajamanet în campionatul Chinei, unde a pregătit echipa Qingdao Huanghai.

Lillo (54 de ani) are o relaţie specială cu Guardiola, cei doi fiind prieteni de peste 20 de ani. Aceştia au colaborat în anul 2005, la echipa mexicană Dorados Sinaloa.

”Mi-a spus că a fost foarte impresionat de jocul echipei mele şi că vrea să ţinem legătura. Am început o relaţie profesională foarte frumoasă”, a fost declaraţia lui Guardiola din urmă cu puţin timp.

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele