Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Manchester City ”sparge banca” şi face un transfer monstruos. Oferta: 150 de milioane de euro

Manchester City Publicat pe 12 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20360733/1/manchseter-city.jpg

Atacantul Harry Kane nu s-a prezentat la antrenamente de după vacanţă şi vrea să plece de la Tottenham. Jucătorul, prin absenţa de la antrenament, vrea să forţeze o plecare la Manchester City.

Harry Kane, a postat, vineri, un mesaj în social media, în care a precizat că va reveni sâmbătă la club, conform programului, şi că nu a refuzat niciodată să se antreneze.

Sunt aproape zece ani de când am debutat la Spurs. În fiecare an, voi – fanii – mi-aţi arătat susţinere totală şi iubire. De aceea doare când citesc unele comentarii din această săptămână, prin care este pus sub semnul întrebării profesionalismul meu. Nu intru în detalii, dar vreau să clarific că nu aş refuza niciodată şi nu am refuzat niciodată să mă antrenez.

Voi reveni la club mâine, conform programului. Nu aş face nimic care să pună în pericol relaţia pe care o am cu fanii care mi-au arătat susţinere fermă în perioada de când sunt la club. Aceeasta a fost întotdeauna situaţia şi aşa este şi astăzi”, este mesajul fotbalistului.

În ciuda declaraţiilor lui, presa din Anglia a precizat că Manchester City este pregătită să ofere o sumă foarte mare de bani, pentru a-l transfera pe căpitanul naţionalei Angliei. Dă 150 de milioane după ce, în primă fază, se pare că Tottenham a declinat 118 milioane de euro.

Daniel Levy, preşedintele lui Spurs, ar înclina acum să accepte propunerea, după ce, în primă fază, chiar înainte de prima ofertă a lui City, nega total posibilitatea cedării lui Kane.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele