Ultima oră
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”

Manchester United se luptă cu Wolverhampton pentru un fotbalist de la Porto. Preţul pentru care „dragonii” sunt dispuşi să-l vândă

Premier League Publicat pe 8 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19474960/1/alex-telles.jpg

FC Porto a câştigat titlul în Portugalia şi va evolua în Liga Campionilor, dar asta nu-i opreşte pe „dragoni” să vândă jucători, pentru a-şi echilibra bugetul.

Brazilianul Alex Telles este unul dintre cei mai ofertaţi fotbalişti, iar Manchester United l-ar dori din această toamnă. Numai că, după ce Ole Gunar Solskjaer îa vorbit la superlativ despre el şi a recunoscut că este interesat de serviciile sale, Telles a fost abordat, prin impresarul său, şi de Wolverhampton.

Preţul fundaşului stânga, 25 de milioane de euro, nu ar fi nicio piedică pentru cele două echipe. Conform impresarului lui Allex Telles, citat de presa britanică, fotbalistul a ajuns deja în Anglia, chiar dacă destinaţia sa nu este în acest moment sigură. Cel mai probabil, el va semna până la urmă cu Manchester United.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele