Ultima oră
Inter cu Ionuţ Radu rezervă a făcut show cu Benevento. Lukaku, omul meciului Inter cu Ionuţ Radu rezervă a făcut show cu Benevento. Lukaku, omul meciului
Edi Iordănescu şi-a dat acordul şi s-a întors în Casa Liga 1! Edi Iordănescu şi-a dat acordul şi s-a întors în Casa Liga 1!
Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid pe canalele LOOK. Midtjylland - Slavia Praga, de la ora 22:00, pe LOOK PLUS. Echipele de start Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid pe canalele LOOK. Midtjylland - Slavia Praga, de la ora 22:00, pe LOOK PLUS. Echipele de start
Anamaria Prodan, un nume tot mai mare în impresariat. Cine este noul antrenor cu care a semnat Anamaria Prodan, un nume tot mai mare în impresariat. Cine este noul antrenor cu care a semnat
Dan Petrescu, declaraţie în stilul caracteristic, înainte de meciul cu KuPS. ”Jucătorii noştri trebuie să facă un meci perfect şi chiar să se autodepăşească” Dan Petrescu, declaraţie în stilul caracteristic, înainte de meciul cu KuPS. ”Jucătorii noştri trebuie să facă un meci perfect şi chiar să se autodepăşească”
CFR Cluj, în faţa unei noi calificări în grupele Europa League. Ultima redută: KuPS CFR Cluj, în faţa unei noi calificări în grupele Europa League. Ultima redută: KuPS

Mandatul lui Lucescu la Kiev, început şi mai greu! Vedetele lui Dinamo, spre Premier League

Stranieri Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19442283/1/lm.jpg


Proaspăt sosit la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu (75 de ani) ar putea rămâne fără cele mai bune produse de export ale clubului din capitala Ucrainei: Victor Tsygankov (22 de ani) şi Vitaly Mykolenko (21 de ani) sunt doriţi de cluburi din Premier League şi Serie A.
 
Presa din Ucraina notează că Tsygankov, mijlocaş dreapta, a intrat pe lista celor de la Newcastle şi Leicester, în timp ce Mykolenko, fundaş stânga, e dorit de Everton şi Napoli. În cazul lui Mykolenko sunt avansate mai multe detalii: Everton pune pe masă aproximativ 15 milioane de euro, sumă pe care Napoli nu e gata să o plătească.
 
Tsygankov şi Mykolenko sunt, în acest moment, de departe cei mai valoroşi jucători din lotul lui Dinamo. Primul e cotat la 16 milioane de euro, al doilea valorează nouă milioane de euro. Pe locul trei e slovenul Verbic, cotat la 4,8 milioane de euro.
 
În timp ce echipele din Premier League vor să-i ia vedetele, Mircea Lucescu are de gând să aplice şi la Dinamo Kiev strategia care a funcţionat de minune la Şahtior Doneţk, iar cinci jucători brazilieni au intrat, deja, pe lista de achiziţii a lui Il Luce, toţi având sub 24 de ani, deci putând fi trecuţi la capitolul transferuri pentru viitor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele