Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

Manny Pacquiao, învins la revenirea în ring

Box Publicat pe 22 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20369574/1/mp.jpg


Multiplul campiona mondial de box Manny Pacquiao a revenit în ring după mai mult de doi ani şi a fost învins, la puncte, de cubanezul Yordenis Ugas, într-o gală care a avut loc, sâmbătă, la Las Vegas.
  
În urma acestui succes, acordat prin decizia unanimă a abitrilor (115-113, 116-112, 116-112), Ugas şi-a păstrat centura WBA la categoria semimijlocie. 
 
La 42 de ani, filipinezul a înregistrat a opta sa înfrângere din carieră (pe lângă 62 de victorii şi două meciuri încheiate la egalitate).
 
Este foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meci pentru Manny Pacquiao, care doreşte să candideze la preşedinţia ţării sale.
 
"Nu ştiu", a declarat el când a fost întrebat dacă a fost ultima luptă.
 
Despre posibila sa candidatură la preşedinţia Filipinelor în mai 2022, Pacquiao, care este deja senator, a spus că îşi va anunţa decizia luna viitoare, adăugând că vrea să ajute poporul filipinez şi că "lumea a politicii este mai dificilă decât lumea boxului".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele