Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

"Maratonistul" Bundesligii a corectat a doua oară recordul de kilometri alergaţi într-un meci. Bornele istorice atinse sâmbătă în direct pe canalele Look

Bundesliga Publicat pe 7 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19384143/1/vd.jpg

Cehul Vladimir Darida (29 de ani, foto în albastru) a stabilit, sâmbătă, în direct la LOOK PLUS, un record de kilometri alergaţi în istoria Bundesligii. Mijlocaşul Herthei Berlin a corectat cifra pentru a doua săptămână consecutiv, parcurgând 14,65 kilometri în partida pierdută cu Borussia Dortmund, 0-1 pe Signal Iduna Park.
 
Împotriva celor de la Augsburg (2-0), etapa trecută, Darida s-a oprit la doar 14,3 kilometri, dar Borussia Dortmund i-a dat şi mai mult de furcă. A alergat cu 350 de metri mai mult pe parcursul celor 90 de minute, a ajuns la 14,65 kilometri şi a stabilit un record greu de egalat în istoria Bundesligii, măsurarea distanţei alergate de jucători începând în sezonul 2011/2012. Nu a fost de ajutor pentru Hertha, care a fost învinsă de golul înscris de Emre Can, singurul al partidei.
 
Cotat la 4,5 milioane de euro, Darida a ajuns în Bundesliga în 2013, când Freiburg a plătit patru milioane de euro pentru a-l transfera de la Viktoria Plzen. La Hertha joacă din 2015, iar în naţionala Cehiei a strâns 61 de goluri şi cinci meciuri.

Ziua recordurilor pe canalele Look

Urmăritorii posturilor Look au avut şansa, tot sâmbătă, să asiste pe viu la o serie de alte recorduri impresionante în Bundesliga. Cu al 20-lea asist al sezonului la golul de 4-1 marcat de Lewandowski în Bayer Leverkusen - Bayern Munchen, Thomas Muller a egalat recordul de pase decisive într-un singur sezon, deţinu de Kevin de Bruyne. De asemenea, Lewandowski a ajuns la un record personal de 44 de goluri într-un sezon, Klaus Gjasula (Paderborn) a strâns un număr record de cartonaşe galbene, 16, în timp ce Florian Wirtz a devenit, la 17 ani şi 34 de zile, cel mai tânăr jucător care înscrie un gol pe prima scenă a fotbalului german.
 
Duminică, acţiunea din Bundesliga continuă cu Werder Bremen - Wolfsburg (14:30), Union Berlin - Schalke 04 (16:30) şi Augsburg - Koln (19:00).
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele