Ultima oră
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul

Maratonul de la Paris a mai suferit o amânare. Care este noua dată de start

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 6 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/19413158/1/par.jpg

Competiţia din capitala Franţei şi-a schimbat data de start din nou. Din cauza pandemiei Covid-19 a fost mutat pe 18 octombrie, dar cum evoluţia virusului nu e bună, organizatorii au decis să pună noua dată pe 15 noiembrie. Nu este singurul mare maraton care are serios de suferit în această perioadă.

Maratonul de la New York a fost anulat. Decizia a fost anunţată de organizatori şi confirmată de guvernatorul statului, care a explicat că în contextul pandemiei de Covid-19, cursa nu se putea disputa în condiţii de siguranţă.

''Anularea maratonului este o veste dezamăgitoare pentru toţi cei care sperau să fie prezenţi, sportivi şi public, dar este cea mai bună soluţie pentru protejarea sănătăţii oamenilor'', a spus Michael Capiraso, directorul evenimentului.

Atletismul continuă să piardă evenimente din cauza pandemiei de Coronavirus. Organizatorii Maratonului de la Boston au anuţat recent şi ei, că din cauza problemelor cauzate de Coronavirus, care a făcut ravagii în SUA, evenimentul nu se va putea ţine în acest an.

Maratonul trebuia să aibă loc în primă fază pe 20 aprilie, fiind mutat ulterior pe 14 septembrie, dar cum evoluţia Covid-19 nu e una îmbucurătoare s-a decis anularea ediţiei din 2020. De asemenea, s-a stabilit ca evenimentul din 2021 să aibă loc pe 19 aprilie.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele