Ultima oră
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate” Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu
Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea, victorii în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea, victorii în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out

Marcel Puşcaş, critici pentru Mirel Rădoi. ”Când îi întrebi pe băieţii ăştia din Federaţie, şi când nu au vreun rezultat la echipele naţionale de juniori, spun că scopul nu este ăsta”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19519994/1/pus.jpg

Marcel Puşcaş l-a luat în colimatoriu pe Mirel Rădoi, pentru faptul că nu l-a selecţionat pe Dennis Man, la acţiunile echipei naţionale din luna octombrie.

Man este cel mai în formă fotbalist al celor de la FCSB în startul de sezon, iar oficialul oltean a ţinut să puncteze acest lucru, la care a adăugat faptul că l-a remarcat de pe vremea când evolua la UTA Arad, în Liga 2.

„Dennis Man, acest băiat plin de talent, a avut de suportat nişte lucruri, deşi e foarte tânăr. Când avea 16 ani era titular la UTA în Liga 2 şi dădea goluri, nefiind regula U21, juca pur şi simplu.

Dar nu era convocat la naţională de la vârstă lui pentru că… punct. Ce juca Man? Mijlocaş dreapta sau al doilea atacant. Şi cum să joace la echipa naţională de atunci fiind născut în 98?

Acum a venit la Steaua, nu îl băga Becali ca să scape de un procent de la UTA din vremea respectivă. Eu am spus acum 3 ani că dacă acest copil va juca 10 meciuri consecutiv titular va debuta şi în echipa naţională de seniori. După vreo 30 de meciuri deja a apărut prima convocare. Joacă în echipa naţională de tineret şi o face cel mai bine, dar nu este convocat la naţionala mare. E a doua oară în viaţă când acest copil trebuie să suporte comparaţii ale unora sau altora, deştepţi din fotbal.

Man trebuie să facă parte din echipa naţională de seniori, punct! Că joacă, că nu joacă e partea a doua. Dar nu are ce căuta la tineret, cum nu au nici alţii ce căuta la tineret.

Când îi întrebi pe băieţii ăştia din Federaţie, şi când nu au vreun rezultat la echipele naţionale de juniori, spun că scopul nu este ăsta, ci să dăm jucători la echipa de seniori. Când sunt la un baraj sau meci decisiv spun că totuşi îi interesează calificarea. Hotărâţi-vă fraţilor, ne interesează calificarea sau scopul echipei de tineret e să promoveze jucători la naţionala mare. Dacă e reconstrucţie, atunci trebuie să fie primul meci amical cu Belarus reconstrucţie. Man trebuie să fie titular în echipa naţională de seniori. Atunci trimite-l pe Ianis la tineret, sau pe Coman! Eu vorbesc de jucători eligibili U21, fă-ţi cea mai bună echipa posibilă. Dar nu doar pe Man. Păi băiatul ăsta ce o să creadă? Şi el vrea la echipa naţională de seniori, ăsta e ţelul lui. Şi dacă nu te califici cu Danemarca la turneul final U21?”, a declarat Marcel Puşacaş, la PRO X.

mail-share icon Email
viewscnt