Ultima oră
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

Marcel Puşcaş, discurs centrat tot în jurul arbitrajului: "Putem face 7.000 de scrisori către CCA..."

Superliga Publicat pe 19 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20399946/1/marcel-puscas.jpg


Marcel Puşcaş, preşedintele lui FC U Craiova, a preluat discursul lui Adi Mutu şi a acuzat arbitrajul lui Iulian Călin în meciul cu FCSB, pierdut de echipa din Bănie cu 1-0.
 
Oficialul oltenilor nu crede că există o conspiraţie împotriva formaţiei sale, dar e de părere că nivelul arbitrajului din România e unul foarte scăzut. FC U Craiova a făcut, deja, scrisori către CCA, însă Puşcaş nu crede că demersul său va avea vreun rezultat şi doar VAR ar putea scăpa fotbalul românesc de asemenea controverse:
 
"Aşteptam puţin mai mult, FCSB e o echipă bună, nu m-au impresionat ei, nici ai noştri. Să vedem ce paşi urmează pentru noi. N-am fost grozavi azi, n-a fost un meci plăcut. Nu pot trece peste arbitraj, nu-mi place să-l invoc, dar trebuie. A fost o decizie ciudată la penalty, apoi la un cartonaş galben, al doilea.
 
Apoi, la minutele de prelungire, se impuneau şapte sau opt minute. Nicidecum trei minute. Toate au dus la rezultatul care a fost. Sper să ne revenim şi să evoluăm mai bine de la meci la meci. Creţu a zis că trebuie să fii şi şmecher: Da, doar că şmecheriile altor jucători de la alte echipe se văd asupra rezultatelor noastre.
 
Nu acuz arbitrajul, în primul rând jocul nostru nu a funcţionat. Se adună, au fost trei meciuri în care am suferit din cauza penalty-urilor date aiurea. Am făcut scrisoare către CCA, nu ştiu ce mai putem face către CCA, putem face încă 7.000 de scrisori către CCA.
 
Problema e... Nu cred că e o conspiraţie împotriva echipei noastre, doar ăsta e nivelul arbitrajului românesc în momentul de faţă. Sper să apară şi acest VAR. Toţi suferim din cauza arbitrajului slab", a declarat preşedintele lui FC U Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele