Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Marco Rose se opune ideii unei bule ca în NBA în Bundesliga

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 7 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20540431/1/rose.jpg

Tehnicianul echipei Borussia Dortmund, Marco Rose, s-a declarat împotriva ideii unei bule sanitare cum a existat în NBA în Bundesliga, informează L’Equipe.

“Opinia mea personală este că  aceasta nu este o alternativă. Mă gândesc că aproape doi ani am luptat cu virusul. Am progresat, am făcut paşi înapoi, au apărut noi varinate. Personal, cred că oamenii ştiu despre ce este vorba şi acţionează în consecinţă. Avem vaccinuri, ştim că Omicron s-ar putea să nu fie atât de agresiv ca varianta precedentă. Totuşi, nu sunt un profesionist din sănătate.

Însă ar fi foarte neplăcut pentru mine dacă ar trebui să revenim la perioadele de lockdown, în care trebuie să închidem totul şi să ne izolăm de tot. Nu ştiu dacă asta ajută. Am spus şi înainte: este important să continuăm să acţionăm în mod responsabil în această situaţie. Dar trebuie şi să învăţăm să trăim cu covid. Şi trebuie să ne vaccinăm”, a afirmat Rose.

În 2020, la reluarea competiţiilor după o pauză cauzată de pandemia de coronavirus, unele dintre turnee s-au desfăşurat în “bule” sanitare, pentru evitarea contaminării cu covid-19 şi propagării virusului.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele