Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Marea împăcare de la Iaşi. Pancu anunţă că l-a reprimit pe Cristea la echipă. ”A fost o decizie să înţeleagă toţi de la început că toţi sunt egali în faţa mea”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 14 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19594282/1/pancu.jpg

Poli Iaşi este echipa cu cele mai multe probleme din Casa Liga 1. Probleme cu banii, probleme cu nocturna, un preşedinte care doar îşi strigă nemulţumirile dar care parcă nu face nimic. Mai nou, a apărut în interiorul clubului un conflict menit să accentueze şi mai mult toată această perioadă extrem de dificilă. Conflictul dintre atacantul Andrei Cristea şi antrenorul Daniel Pancu.

Tehnicianul a declarat că a revenit la sentimente mai bune, iar perioada tensionată se pare că a fost escaladată cu bine. Atacantul va reveni la antrenamente şi putea fi utilizat în etapa viitoare de campionat.

”A fost o decizie să înţeleagă toţi de la început că toţi sunt egali în faţa mea. Îi respect mult mai mult pe jucătorii cu carieră în spate, cu famili, cu copii acasă. Sunt mai atent cu ei, dar strict sportiv a fost o săptămână în care nu a fost fericit. Iar dacă nu eşti fericit, este bine să stai acasă, îţi revii după care vii încărcat la antrenamente, lucru pe care l-a făcut. A fost trist, foarte trist două săptămâni, dar l-a ajutat că în acel meci s-a şi accidentat. El încă nu a intrat la antrenamente. Va intra cu noi de luni” a mărturisit Pancu, la TelekomSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele