Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

Marele minus al celor de la FCSB. Octavian Popescu, în declin de formă. ”Atitudinea în meci nu putem spune că nu este bună”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20111955/1/popescu.jpg

Octavian Popescu (18 ani) are parte de un început de an mult sub aşteptări. Puştiul minune al celor de la FCSB este titular aproape în fiecare partidă, dar evoluţiile sale nu sunt cele aşteptate. Gigi Becali speră să ia o sumă uriaşă din fotbalistul adus gratis de la Universitatea Craiova.

Victor Becali a explicat co forma oscilantă a lui Popescu este explicabilă prin prisma vârstei.

„Tavi Popescu e un băiat de 18 ani, a avut un început foarte bun, dar poate e prea mult, poate e obosit. Noi trebuie să vedem calităţile lui Octavian Popescu. Poate avea un declin de formă. Nu este o mare nenorocire, orice jucător, la vârsta lui, poate avea o formă mai slabă. Atitudinea în meci nu putem spune că nu este bună”, a afirmat Victor Becali, pentru gsp.ro

În vizorul lui Manchester City

Giovanni Becali a vorbit despre situaţia lui Octavian Popescu (18 ani). Impresarul a dezvăluit că a fost sunat de preşedintele celor de la Manchester City, care s-a interesat de fotbalistul celor de la FCSB.

”M-a sunat Txiki Begiristain, de la Manchester City, să mă întrebe: Giovanni, Octavian e nepotul lui Gica Popescu…Ce e cu el? I-am spus că Popescu e un nume folosit de sute de mii de români. Iar Txiki mi-a spus: Da, dar Becali e unul singur. Popescu să aibă răbdare, să câştige campionatul cu FCSB, să-i ducă în grupa de Champions League, apoi vorbiţi cu Gigi Becali, că el face preţul”, a declarat impresarul, pentru Sport Total FM.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele