Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Marele minus al lui Ianis Hagi, expus de Dragomir: "E zero la capitolul ăsta, trebuie să muncească mai mult!"

Echipa nationala Publicat pe 19 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19622053/1/de.jpg


"Retrogradat" de Mirel Rădoi la echipa naţională de tineret, Ianis Hagi (22 de ani) nu a impresionat în România U21 - Danemarca u21 1-1, meci care ne-a dus la EURO, dar e apărat de Dumitru Dragomir. Chiar dacă face scut în jurul lui Hagi Jr. fostul şef de la Liga Profesionistă de Fotbal expune şi capitolul la care fiul lui Gică Hagi trebuie să lucreze intens în perioada următoare.
 
Dacă talentul playmaker-ului de la Rangers e incontestabil, iar calitatea individuală îl face să iasă de cele mai multe ori în evidenţă, "Corleone" consideră că Ianis trebuie să facă mai multe vizite în sala de forţă pentru a-şi întări musculatura: "Nu-l mai criticaţi pe Hagi! În loc să facă altceva, el să facă forţă în picioare. N-are forţă în picioare! Loveşte bine mingea cu ambele picioare, pasează bine, dar e zero în lupta cu adversarul pentru că n-are forţă în picioare. Are segmentele mari, dar n-are forţă jos, cum era taică-său. Are bazinul jos şi segmente lungi. Trebuie să muncească mult aici, dar lăsaţi-l în pace, că va fi vioara întâi la echipa naţională. E singurul care mai driblează", a punctat Dragomir, pentru gsp.ro.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri