Ultima oră
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat

Marele Premiu al Portugaliei este în direct pe Look Sport şi Prima Play. Titlul e jucat, dar a mai rămas o miză importantă

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20452464/1/cat.jpg

Campionatul de Moto GP este foarte aproape de final şi au mai rămas doar două etape de disputat. În acest weekend, piloţii vor evolua în Marele Premiu al Portugaliei, pe traseul de la Algarve. Competiţia este în direct pe Look Sport şi Prima Play.

Titlul suprem a fost acontat de Fabio Quartararo, etapa precedentă pe traseul de la Misano. Francezul celor de la Misano a bifat astfel prima distincţie majoră a carierei. În ciuda acestui fapt există o miză importantă: onoarea de a fi vicecampion.

Ducatistul Francesco Bagnaia are nevoie să termine în faţa lui Joan Mir pentru a fi sigur că termină sezonul pe locul al doilea. Italianul este în mare formă, având şanse mari la victoria etapa precedentă, dar o căzătură i-a stricat toate planurile şi l-a făcut pe Quartararo campion.

Lipseşte învingătorul de la Misano

Multiplul campion mondial la motociclism viteză Marc Marquez a căzut la un antrenament off-road, a suferit o comoţie cerebrală şi nu va participa, în week-end-ul care urmează, la Algarve Grand Prix de la Portimao, penultima etapă a Campionatului Mondial de MotoGP, informează lequipe.fr.

"Sâmbăta trecută, în timp ce se pregătea pentru Marele Premiu al regiunii Algarve cu una dintre sesiunile sale standard de antrenamente off-road, Marc Marquez a căzut şi a suferit o uşoară comoţie cerebrală. După câteva zile de odihnă acasă şi văzând că încă nu se simte bine, astăzi (n.r. - marţi), Marquez a efectuat un control medical. Ca măsură de precauţie, Marquez nu va participa la Algarve Grand Prix, week-end-ul viitor", a precizat echipa spaniolului, Honda.

Lui Marquez îi mai rămâne o etapă să-şi arate valoarea anul acesta, la Valencia, la 14 noiembrie. El este acum pe locul 6 în clasamentul piloţilor, cu 142 de puncte, la 125 de puncte de francezul Fabio Quartararo, deja campion mondial în 2021.

Programul transmisiunilor:

Vineri

Antrenamente 1 - ora 11:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Antrenamente 2 - ora 15:15, în direct pe Look Sport 3 Motors

Sâmbătă

Antrenamente 3 - ora 11:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Calificări - ora 15:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Duminică

Încălzire - ora 11:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Curse - ora 13:20, în direct pe Look Sport 3 Motors

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele