Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Marele Premiu al Ungariei la Formula 1, duminică, de la 16.00. Spectacolul bolizilor e în direct pe Look Sport+.

Formula 1 Publicat pe 31 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20319113/1/f1.jpg
Nici nu s-au stins bine ecourile accidentului de la Silverstone, în care au fost implicaţi Hamilton şi Verstappen, că Formula 1 programează o nouă etapă, a 11-a din acest sezon. 
 
De data aceasta, competiţia se mută în estul Europei, la Budapesta. Anul trecut, Hamilton se impunea pe circuitul Hungaroring.
 
Vineri, de la 12.30, respectiv 16.00, fanii Formulei 1 pot să urmărească în direct antrenamentele. Sâmbătă, de la 13.00, e o nouă etapă de antrenamente, în direct pe Look Sport, iar de la 16.00 sunt calificările, în direct pe Look Sport+. Marea cursă e duminică, de la ora 16.00, în direct pe Look Sport+.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele