Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Marele Premiu de Formula 1 al Turciei se vede la posturile Look Sport şi pe Primaplay.ro. Programul transmisiunilor directe

Formula 1 Publicat pe 8 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20418891/1/f1.jpg
Marele Premiu de Formula 1 al Turciei reapare în calendarul competiţional după ce, în urmă cu doar câteva luni, în mai, s-a luat decizia de a se anula. Etapa din Istanbul, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 11-13 iunie, a fost anulată din cauza pandemiei care a lovit grav Turcia în acea perioadă.
 
De altfel, lucrurile au stat exact la fel şi în cazul finalei UEFA Champions League, programată iniţial pe 29 mai la Istanbul, dar care a fost mutată atunci în Portugalia, la Porto, din cauza situaţiei sanitare din Turcia.
 
În ce priveşte cursa, principalii favoriţi, Lewis Hamilton şi Max Verstappen îşi continu duelul pentru titlu. Înaintea Marelui Premiu al Turciei, Hamilton este lider şi are doar două puncte în faţa marelui său rival. 
 
Marele Premiu al Turciei se vede la posturile Look Sport în acest weekend. Iată şi programul transmisiunilor în direct de la Istanbul:
 
Vineri 
11:30 Antrenamente 1 - Look Sport 3
15:00 Antrenamente 2 - Look Sport 3
 
Sâmbătă
12:00 Antrenamente 3 - Look Sport 3
15:00 Calificări - Look Sport 3
 
Duminică
15:00 Cursa - Look Sport
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele