Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Marele regret al lui Nicolae Dică, după eşecul din primul amical de la Marbella. ”Trebuie sa fim concentraţi când ajungem în ultimii 30 de metri ca sa reuşim sa marcam din doua ocazii”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20233043/1/dica.jpg

Reprezentativa Under 23 a României a pierdut meciul amical cu naţionala similară a Mexicului, scor 0-1, la Marbella (Spania), în direct şi în exclusivitate pe Prima TV.

Nicolae Dică a declarat că nu este dezamăgit de rezultat, însă de vina pe lipsa de concentrare din anumite momente pentru eşecul în faţa formaţiei din America de Nord.

”Trebuie sa fim concentraţi când ajungem în ultimii 30 de metri ca sa reuşim sa marcam din doua ocazii, ca mexicanii. Nu ştiu câţi titulari avem acum pentru Jocurile Olimpice, depinde de ce jucători vom acea atunci. Fără să mă gândesc, spun că nu sunt aici: Coman, Hagi, Man sau Mihăilă.

Mexic are o echipa foarte bună, jucători născuţi 97, 98 şi 99. Noi avem şi 2000, şi 2001... Eu vreau mai mult de la această echipă, sper să câştigăm cu Australia. Indiferent cine va merge la Jocurile Olimpice, mă refer la jucători, trebuie să mergem cu obiectivul de a câştiga o medalie”,
pentru Gazeta Sporturilor.

Marţi, de la ora 21:00, în direct pe Prima TV, România U23 joacă ultima partidă-test înaintea Jocurilor Olimpice, tot la Marbella, cu Australia U23.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele